4160 hupplep

Welkom op de site van CorthoGreen, uw leverancier en producent van groene relatiegeschenken.

Met een groen imago, visie op duurzaamheid en meer persoonlijke uitstraling door onze promotieartikelen kunt u uw communicatie en omzet effectief verbeteren. Onze producten zijn milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord en biologisch afbreekbaar. CorthoGreen is gevestigd in Gaanderen in Nederland en produceert zaadmatten en zaadzakjes als give aways voor reclamedoeleinden en duurzame relatiegeschenken en seizoensgeschenken in combinatie met zaden en aarde. De producten worden met zorg voorzien van een decoratieve, seizoensgerelateerde of individuele opdruk of verpakking.
Voor al onze greengifts en give-aways bieden wij handige verkoopdisplays of toonbankdisplays. Zowel de groene relatiegeschenken als de bijpassende displays worden op verzoek ook geheel in uw eigen stijl ontwikkeld en vormgegeven.

Hier een greep uit ons ruime assortiment aan groene cadeaus, dat vaak wordt aangevuld met nieuwe, aantrekkelijke producten:
zaadmatten en zaadlinten, groeipapier, bloemenbrieven en bloemen mailings, zaadzakjes, flessenhalszakjes, zinken emmertjes, terracotta-potjes in diverse maten, exotische zaden, keramiek potjes of houten kratjes en bakjes, mini serres met keukenkruiden, zonnebloemen en diverse groenten- en fruitsoorten, kweeksets en kweekbakjes met geranium, sla, komkommer, paprika en tomaten, bloemen en bollen gesorteerd op kleur… Zoals u ziet, te veel om op te noemen! Vraag ons naar de passende combinaties en individuele mogelijkheden voor uw promotie!

Over ons

Al sinds 1888 is CorthoGreen in Nederland toonaangevend op het gebied van productie van en handel in zaden en daaraan gerelateerde artikelen. Meer informatie.

Firma

News-Blog

Blijf altijd op de hoogte van de ontwikkelingen bij Corthogreen.

meer weten

sprechblasen

Premium & greengifts Seedbags & mats

Verkoop en levering van onze producten zijn uitsluitend aan resellers.