Details volgens § 5 DDG:

Corthogreen BV
IJsselweg 45
NL – 7061 XV Terborg

Contact:

T. +31 (0)315 345 113
E. info@corthogreen.com
W. www.corthogreen.com

Verkoopbelasting:

BTW-identificatienummer volgens §27 a BTW-wet:
NL819277848B01

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 18 Abs. 2 MStV:
Corthogreen BV
IJsselweg 45
NL – 7061 XV Terborg

K.v.K. Midden Gelderland 0911 2981

PSI Lid. 45939

Rabobank nr. 3002.24.176
IBAN. NL16RABO0300224176
BIC: RABONL2U

Geschillenbeslechting
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres in de bovenstaande wettelijke kennisgeving.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Verantwoordelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn we verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met § 7 (1) DDG. Volgens §§ 8 tot 10 DDG zijn we als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat er kennis wordt genomen van een specifieke inbreuk. Zodra we kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijkheid voor links
Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gekoppelde pagina’s werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen voor een overtreding. Als we ons bewust worden van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

auteursrecht
De door de sitebeheerders op deze pagina’s gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Reproductie, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht constateren, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.