Hartelijk ontvangst bij CorthoGreen en Hupackso

Op 23 september 2022 opende Corthogreen B.V. en Hupackso B.V., ter gelegenheid van de Open bedrijven dag van de gemeente Doetinchem, haar deuren voor belangstellenden.

Bij aankomst werd je vriendelijk gewezen naar de parkeergelegenheid of fietsenstalling. Bij binnenkomst in de hal stonden de eigenaren Theo, Corné en Thomas Huntink klaar voor een hartelijk ontvangst. Hier ontving je coupons voor een gratis hapje en drankje na de rondleiding. Leuk detail hieraan was dat de coupons op zaadpapier gedrukt waren, één van de producten van Corthogreen.

De toer door het bedrijf, welke uitgestippeld was om je alle aspecten van het bedrijf te laten zien, kon beginnen. Allereerst liep je langs een wand waar je alles over de historie van het bedrijf Corthogreen kon bestuderen. Aan de andere zijde stonden er meerdere producten geëtaleerd, waardoor men, samen met uitleg van medewerkers, meteen een goed beeld van de core-business van het bedrijf kreeg. Vervolgens bracht de toer je langs de verschillende productieafdelingen als print, verpakking, zaadzakjes, zaadlinten en zaadpapier. De medewerkers gaven zeer enthousiast uitleg over de dagelijkse werkzaamheden en producten van Corthogreen en Hupackso.

Zo was niet alleen te zien hoe zaadpapier gemaakt, gedroogd, gesneden en bedrukt werd, de zaadzakjes in hoog tempo gevuld en geseald worden, maar ook hoe efficiënt de producten samengevoegd en verpakt worden. Het maakt niet uit op welke afdeling, overal werd je met open armen ontvangen. De wijze van toewijding en passie van de medewerkers gaf een zeer positief beeld over de werksfeer binnen het bedrijf. Na afloop van de toer kon je op het horecaplein gezellig napraten en genieten van een drankje en hapje.

De open dag was mede door alle inzet van de medewerkers en met een bezoekersaantal van ongeveer 280 man, succesvol te noemen. Corné en Thomas Huntink blikken met een positief gevoel terug op deze dag en zullen in de toekomst zeker de deuren nogmaals openen voor belangstellenden.

 

Team Corthogreen